Folkmusikafton med Annika Ekstav och Leif Alpsjö

Välkomna till höstens mysigaste konsert och danskväll!

Den 9 november bjuder vi in till konsert och danskväll till skenet av levande ljus ute på vår stuga Stornoret.

I år blir det folkmusikafton på uppländska med riksspelmännen Annika Ekstav och Leif Alpsjö. Med nyckelharpa, fiol och sång får de dansgolvet att svänga och under konserter delar de gärna med sig av sin stora kunskap om spelmän och uppländsk låttradition. Både Leif och Annika är starkt förankrade i den uppländska folkmusiken som de lärt sig genom att spela med äldre upplandsspelmän som Eric Sahlström och Viksta-Lasse. Konserten blir stämningsfull, dansen svängig. Byt höstrusk mot höstmys och häng med på en fantastisk kväll.

18.00 Avfart med abonnerad buss från St. Eriks Torg. Kom i tid och säkra din plats!
19.00 Konsert med Annika Ekstav och Leif Alpsjö
20.00 Fika
21.00 Dans till Annika Ekstav och Leif Alpsjö
Ca 23.00 Hemfärd med buss till stan

Kostnad: 150kr inklusive bussresa, fika, konsert och danskväll. Betalas via Swish till 123 546 92 91 eller i undantagsfall med jämna kontanter. Ingen föranmälan krävs, men planerar du att komma uppskattar vi ändå att du anmäler dig genom att mejla ordforande@philochoros.se, så blir det lättare för oss att förbereda transport och fika. Har du anmält dig får du förtur till bussen om den skulle bli full.

Evenemanget genomförs i samarbete med Kulturens.