Dräktmarknad

Dräktmarknad söndag 15 mars i Vaksalaskolans matsal.

Sugen på en egen dräkt eller på att komplettera den du har med något nytt? Kom till Vaksalaskolans matsal den 15 mars. Här säljs hela dräkter men också delar av dräkter som söker ny ägare. Och självklart kan man lämna in dräkt/dräktdelar till försäljning. Det finns gott fika, hantverkare på plats och spelmansmusik. Försäljningen pågår 13 – 15 och vill man sälja är det inlämning 10-11.30. Här finns en länk till annonsen om dräktmarknaden https://www.folkdansringen.se/uppland/Drakt/Annons%20Folkdräktsmarknad%202020.pdf.


Vill du vara med och jobba under dräktmarknaden – man behöver inte kunna något om dräkt men får chansen att se och lära om dräkt. Hör av dig till mig, Gunilla Landmark, på gl@gunillalandmark.se för mer info.


Hoppas vi ses på dräktmarknaden