Nybörjarkurs

Kom och dansa folkdans med oss!

Anmälan: https://dans.se/fdr0310/shop/?event=139873

Vi på Philochoros kommer denna höst anordna en nybörjarkurs i folkdans, allt från schottis till polska, vals, engelska, halling och annat, med fokus på danser som vanligtvis dansas på socialdanskvällar.

Eftersom vi fortfarande har en pandemi att förhålla oss till kommer vi åtminstone inledningsvis att endast dansa med en fast partner. Anmäl dig därför tillsammans med en vän! Du kan också anmäla dig ensam och kan då lära dig grunderna utan att dansa med någon, eller under kursens gång komma överens med någon av kursens deltagare om att forma ett par.

Denna termin finns ett begränsat antal platser för att minska trängsel i lokalen, först till kvarn tillämpas så vänta inte med din anmälan!Inga förkunskaper krävs, du behöver inte vara student för att dansa med oss. Du får lära dig både föra och följa i dans.

Kursen består av 10 tillfällen under hösten, måndagar 19 – 21, förutom det sista tillfället som blir tisdag 19 – 21. Vi håller till på Göteborgs nation. Kostnad för kursen är 600 kronor. Vid anmälan kommer du få en faktura på kursavgiften, men det går bra att betala efter det första tillfället. Om du ångrar dig är vi tacksamma om du avanmäler dig för att ge plats till eventuella reserver.

Frågor? Kontakta oss via vår facebooksida eller skicka ett mejl till dans@philochoros.se.

Hoppas vi ses den 4/10!

Stanna hemma om du har förkylningssymptom och ha i åtanke att vi fortfarande är noggranna med att hålla avstånd och god handhygien.