Nybörjarkurs HT 2022

Kom och dansa folkdans med oss! Första tillfället är gratis att prova på!

Anmälan: https://dans.se/fdr0310/shop/?event=166600

Vi anordnar en nybörjarkurs i folkdans där du får lära dig de vanligaste folkdanserna och gammeldanserna, såsom schottis, vals, polska, slängpolska, engelska och mycket mer! Vårt fokus är danser som är populära på socialdansgolvet.Inga förkunskaper krävs, du behöver inte vara student för att dansa med oss. Du får lära dig både föra och följa i dansen.

Paranmälan krävs inte, vi dansar alla med alla.Kursen består av 10 tillfällen under hösten, måndagar 18.30 – 20.30. Vi håller mestadels till på Göteborgs nation. Kostnad för kursen är 600 kronor.

Vid anmälan kommer du få en faktura på kursavgiften, men det går bra att betala efter det första tillfället. Om du ångrar dig är vi tacksamma om du avanmäler dig för att ge plats till eventuella reserver.

Frågor? Kontakta oss via vår facebooksida eller skicka ett mejl till dans@philochoros.se.
Hoppas vi ses!

I samarbete med Kulturens.